123Tak AS


Haugesunds største taksenter legger og utbedrer alle typer tak, både for private og næringskunder. Vi har egen utstilling av takprodukter og eget blikkenslagerverksted. Hos 123Tak AS yter vi kvalitet, service og trygghet gjennom garanti, hvor vi også har sentral godkjenning.

Våre tjenester

Firmaet ble startet i 2013, hvor vi har opparbeidet oss til å bli en spesialist på følgende områder:

 • Taktekking
 • Takstein
 • Papptak
 • Membraner
 • Rehabilitering og reparasjon av tak
 • Legging av torvtak, flate tak, skifter tak, ståltak, tak for landbruk og industri, og solcelleanlegg for tak.

Blikkenslager, belegg, pipehatter og luftehatter er en del av porteføljen vår. Vi utfører alt innen bygg, og leverer tjenester som tømrer-arbeid både inne og ute, elementproduksjon, rehabilitering, overordnet ansvar for prosjektering og utførelse (tiltaksklasse 1). For de fleste typer materialer utfører vi også rengjøring og overflatebehandling/impregnering av fasader og tak.

  Flate tak

  Flate tak har fall på 0° – 6° og blir oftest tekket med asfalt eller PVC banebelegg. Takringens medlemmer har lang og god erfaring med flate tak.

  Gå til tjenesteside

  Skråtak

  Typisk for skråtak er utvendig avløp med takrenner og nedløpsrør, samt at det finnes mange ulike typer tekkeprodukter på markedet.

  Gå til tjenesteside

  Grønne tak

  I Norge har vi en lang tradisjon med grønne tak i form av torv på skråtak. I de senere årene har grønne og flate tak fått stadig større utbredelse på blant annet bolighus og boligblokker, offentlige bygg og næringsbygg.

  Gå til tjenesteside

  Membraner

  En membran er et helt eller delvis ikke-gjennomtrengelig, robust asfalt- eller PVC-belegg. Denne legges i en konstruksjon for å hindre vann eller annen væske i å trenge ned i underliggende rom eller konstruksjon.

  Gå til tjenesteside

  Våtromsmembran

  På gulvkonstruksjoner i våtrom som bad, må det legges en membran under gulvflisene for å hindre at vann og damp trenger ned i konstruksjonen.

  Gå til tjenesteside

  Radonsperre

  Radongass er en usynlig og luktfri edelgass som dannes ved nedbrytning av radium, og som finnes i de fleste bergarter. I TEK 10 § 13-5. Radon, 2. ledd, heter det at “bygninger beregnet for varig opphold skal ha radonsperre mot grunnen.”

  Gå til tjenesteside

  Blikkenslager

  Blant Takringens medlemsbedrifter, finner du mange høyt kvalifiserte blikkenslagere. Disse har lang erfaring og vil kunne løse de fleste oppdrag for sine kunder.

  Gå til tjenesteside

  Alle tømrer-tjenester, bygge- og prosjektledelse.

Kontakt oss


Send «123Tak AS» en henvendelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller ta kontakt med en av våre ansatte lenger ned på siden.