Alltak AS


Alltak AS eies og driftes av Torry Hedlo og Jan Otten. Vi har begge lang erfaring i taktekkerfaget, både i egen virksomhet og i andre bedrifter.

På denne siden kan du lese mer om hvilke tjenester vi leverer, og enkelt komme i kontakt med oss.

 

Våre tjenester

Vårt primærmarked er i Oslo og Akershus, men vi følger også våre faste kunder på oppdrag over hele landet. Vi utfører tak- og membrantekninger med asfalt- og pvc-belegg, samt takisolasjon på både flate og skrå tak.

Vi påtar oss oppdrag på både nybygg og renoveringsprosjekter (omtekkinger). Ved ønsker bistår vi gjerne med veiledning og forslag til løsninger, samt utfører kostnadsfritt tilstandsrapporter for eksisterende tak og membraner.

Ta kontakt for en uforpliktende prat, så hjelper vi deg med svar på det du måtte lure på for å sette i gang prosjektet ditt.

  Flate tak

  Flate tak har fall på 0° – 6° og blir oftest tekket med asfalt eller PVC banebelegg. Takringens medlemmer har lang og god erfaring med flate tak.

  Gå til tjenesteside

  Skråtak

  Typisk for skråtak er utvendig avløp med takrenner og nedløpsrør, samt at det finnes mange ulike typer tekkeprodukter på markedet.

  Gå til tjenesteside

  Grønne tak

  I Norge har vi en lang tradisjon med grønne tak i form av torv på skråtak. I de senere årene har grønne og flate tak fått stadig større utbredelse på blant annet bolighus og boligblokker, offentlige bygg og næringsbygg.

  Gå til tjenesteside

  Membraner

  En membran er et helt eller delvis ikke-gjennomtrengelig, robust asfalt- eller PVC-belegg. Denne legges i en konstruksjon for å hindre vann eller annen væske i å trenge ned i underliggende rom eller konstruksjon.

  Gå til tjenesteside

  Våtromsmembran

  På gulvkonstruksjoner i våtrom som bad, må det legges en membran under gulvflisene for å hindre at vann og damp trenger ned i konstruksjonen.

  Gå til tjenesteside

  Radonsperre

  Radongass er en usynlig og luktfri edelgass som dannes ved nedbrytning av radium, og som finnes i de fleste bergarter. I TEK 10 § 13-5. Radon, 2. ledd, heter det at “bygninger beregnet for varig opphold skal ha radonsperre mot grunnen.”

  Gå til tjenesteside

  Blikkenslager

  Blant Takringens medlemsbedrifter, finner du mange høyt kvalifiserte blikkenslagere. Disse har lang erfaring og vil kunne løse de fleste oppdrag for sine kunder.

  Gå til tjenesteside

Kontakt oss


Send «Alltak AS» en henvendelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller ta kontakt med en av våre ansatte lenger ned på siden.