Leverandører


Takringen har ingen egen produksjon, men velger produkter fra anerkjente norske og utenlandske produsenter som leverer produkter og tjenester av høy kvalitet til konkurransedyktige betingelser. Flere av våre samarbeidspartnere er noen av de største leverandørene innenfor ulike typer takbelegg, grønne tak, takstein og takplater, membraner, takisolasjon, tak- og balkongsluk, samt mekaniske festemidler og verktøyprodusenter. Ta kontakt med en av våre takentreprenører for å finne riktige leverandører og produkter til ditt prosjekt.

Sundolitt

Takisolasjon

Brødr. Sunde as er i dag Skandinavias ledende tilbyder av ekspanderbar polystyren og ferdigprodukter av ekspandert polystyren (EPS), samt ekstrudert polystyren (XPS).

Isola

Asfalt takbelegg og membraner

Isola skal verne verdier og være byggenæringens viktigste støttespiller i kampen for tørre, sunne og energieffektive bygg. Isola skal være førstevalget når det bygges fuktsikkert og energieffektivt.

Gå til hjemmeside

AS ROCKWOOL

Takisolasjon

AS ROCKWOOL er et heleiet norsk datterselskap av ROCKWOOL International A/S, verdens største steinullprodusent med salgskontor i over 35 land, og 27 fabrikker i 17 land.

Gå til hjemmeside

Kvalitetskontroll AS

Tjenester

Kvalitetskontroll leverer et komplett kvalitetssystem som er spesialtilpasset bygg- og anleggsbransjen. Kvaliteskontroll sitt system forenkler og digitaliserer kundenes hverdag ved hjelp av effektiv prosjektstyring, avvikshåndtering, registrering av endringsmelding, timeregistrering og prosedyrefunksjonalitet.

Gå til hjemmeside

Bauder AS

Asfalt takbelegg og membraner , Grønne tak , PVC og FPO takbelegg og membraner

Bauder er en ledende produsent og leverandør av moderne taktekking, termisk isolasjon, grønne tak og solcelle systemer. Med fokus på komplette og sikre taksystemer, er Bauder alene om å utvikle og produserer alt av bituminøse og syntetiske takbelegg og membraner, samt stive isoleringssystemer selv. Dette gir taktekkere, arkitekter og byggeiere tillit til Bauder som leverandør, og tillit til at de beste beslutningene kan tas når det gjelder tak.

Gå til hjemmeside

SFS

Mekaniske festemidler

Festesystemer fra SFS brukes daglig på byggeplasser rundt om i hele verden. Dette og vårt nære samarbeid med sluttbruker er grunnlaget for vår kreative produktutvikling.

Gå til hjemmeside

Jackon Isolasjon

Takisolasjon

Jackon gruppen er et heleid norsk industrikonsern med hovedkontor i Fredrikstad. Vi er stolte av å kunne kalle oss Nordens ledende produsent av isolasjon og emballasje.

Gå til hjemmeside

Weland AS

Taksikring

Weland AS er en del av det svenske industrikonsernet Weland AB. Vi har utviklet og solgt produkter for taksikkerhet og rømning i nærmere 50 år og i de senere år også innfestning for solpanel til tak og vegg. «Sikkerhet på taket med Weland»!

Gå til hjemmeside

Kingspan AS

Takisolasjon

«Kingspan er en verdensledende produsent av høyeffektiv isolasjon til bygg.  Med våre Produkter til tak og terrasser som innehar en Sintef Tekniske Godkjenning (TG20556) for bruk av Therma (PIR isolasjon) til Kompakte Tak og Terrasser gir vi Arkitekter, Byggherrer og ikke minst Utførende nye muligheter man tidligere ikke har hatt i Norge. 

Gå til hjemmeside

Benders Norge AS

Takstein og Takplater

Benders har som ambisjon å være et sterkt, familieeid selskap som utvikler, produserer og markedsfører konkurransedyktige produkter og tjenester av høy kvalitet for byggebransjen.

Gå til hjemmeside

Bergknapp AS

Grønne tak

Bergknapp AS produserer sedummatter og stiklinger for det norske markedet. Vi monterer sedumtak over hele landet i samarbeid med lokale partnere.

Gå til hjemmeside

Byggfester AS

Mekaniske festemidler

Byggfester AS er en frittstående forhandler av festemateriell som skruer, betongstift mm. Vi lagerfører et stort sortiment til bransjer som taktekker, snekker, stålplateentreprenør og blikkenslager.

Gå til hjemmeside

Ektafol

PVC og FPO takbelegg og membraner

Merkevaren Ektafol® PVC takbelegg og membraner eies av Takringen AS og har vært på markedet siden 1984. Produktspekteret omfatter alle typer som er aktuelle i Norge.

Glava AS

Takisolasjon

GLAVA® er et norsk selskap med strategi og drift tilpasset norske forhold. Dette er forhold vi har jobbet i hver eneste dag siden 1935.

Gå til hjemmeside

RENOLIT

Renolit Gruppen er en av de ledende internasjonale produsenter av plastfolier og assosierte produkter, for eksempel Alkorplan PVC takbelegg.

Gå til hjemmeside

Everlite AS

Tilbehør

Everlite AS leverer overlys, røykventilasjon, service, rekkverk , skyveglass, vinter stue og rekkverk.

Gå til hjemmeside

Sika Norge AS

PVC og FPO takbelegg og membraner

Sikas suksess og omdømme er basert på langvarige tradisjoner. Følgelig er kjernen i virksomheten innovasjon, ledelse og fokus på utvikling av kvalitet og de beste løsningene for kundene.

Gå til hjemmeside

Tak-leverandøren AS

Tak- og balkongsluk, innstikksluk

Tak-leverandøren AS ble etablert i 1990 og er et salgsfirma som leverer alt til tak. Produktspekteret er stort innenfor takfolier, asfalt takbelegg, taksluk, membraner, m.m.

Vartdal Plastindustri AS

Takisolasjon

Vartdal Plast ble etablert i 1961 og leverer kvalitetsløsninger som isolerer godt. Med fem heleide og flere deleide fabrikker i Norge, og eget transportselskap med flåte på over 70 vogntog, er Vartdal Plast blant de ledende aktørene innen isolasjon og emballasje i Norge.

 

Gå til hjemmeside

Heat Supply AS

Verktøy

Heat Supply AS er effektiv og dynamisk importør/distributør av verktøymateriell for det profesjonelle taktekker- og entreprenørmarkedet, med “Varme arbeider” som spesialfelt. Vi fører i dag et stort produktspekter fra de internasjonalt anerkjente merkevarene Calloni (gass) og Herz (elektrisk).

Gå til hjemmeside

Würth Norge AS

Gå til hjemmeside