Blikkenslagermester Ulf Hansen AS


Vi er en blikkenslager- og produksjonsbedrift som kan tilby flere ulike tjenester. Daglig leder, Ulf Hansen, har mer enn 40 års arbeidserfaring som blikkenslager.

Våre tjenester

Intern kvalitetsstyring, dyktige medarbeidere og moderne utstyr sikrer effektiv tilvirkning av produkter med riktig kvalitet, levert til avtalt tid og ikke minst til konkurransedyktige priser. Vårt produktspekter utvikles kontinuerlig på grunnlag av et løpende samarbeid med kunder og forbrukere. Vi tilbyr også rådgivning og praktisk faglig assistanse.

Våre tjenester
Vi gjør alt innen blikkenslagerarbeider, som takrenner, tekking av tak og fasader, taksikring, folie- og papptekking, samt alle typer beslag og ventilasjon.

Innen produksjon utfører vi knekking, rollforming, stansing, dyptekking, sveisearbeid, rustfritt og syrefast.

Vår historie
Helt siden etableringen i 1969 har vi lagt vekt på høy faglig kompetanse, fleksibilitet og yrkesstolthet. Det har gjort oss til et naturlig alternativ både innen det private, offentlige og profesjonelle byggemarkedet.

Bedriften holder til i Borre med lokaler på ca. 3250 m². Høsten 2009 bygde vi også et nytt logistikklager på 1000 m². Vi beskjeftiger om lag 25 personer, alle med solid faglig kompetanse innenfor sine arbeidsområder, og som legger sin ære i å levere produkter med høy kvalitet. I tillegg til blikkenslagertjenestene utfører vi ventilasjonsoppdrag på skoler, barnehager, industribygg og boliger.

Som en naturlig del av vårt totaltilbud, har vi serieproduksjon av komplette beslag-sortimenter for de mest anerkjente typer av taktekkingsmateriell.

Beslagvarene omsettes både nasjonalt og internasjonalt, vesentlig gjennom videre forhandlere. Produksjon med slissing, rollforming og dyptrekking for diverse beslag og takhatter går under navnet BLIKKMANN®, som både er blitt et varemerke og et begrep i bransjen.

Blikkmann® har SINTEF godkjente produkter for deg som er ute etter komplette løsninger for vegg og tak.

  Flate tak

  Flate tak har fall på 0° – 6° og blir oftest tekket med asfalt eller PVC banebelegg. Takringens medlemmer har lang og god erfaring med flate tak.

  Gå til tjenesteside

  Skråtak

  Typisk for skråtak er utvendig avløp med takrenner og nedløpsrør, samt at det finnes mange ulike typer tekkeprodukter på markedet.

  Gå til tjenesteside

  Grønne tak

  I Norge har vi en lang tradisjon med grønne tak i form av torv på skråtak. I de senere årene har grønne og flate tak fått stadig større utbredelse på blant annet bolighus og boligblokker, offentlige bygg og næringsbygg.

  Gå til tjenesteside

  Membraner

  En membran er et helt eller delvis ikke-gjennomtrengelig, robust asfalt- eller PVC-belegg. Denne legges i en konstruksjon for å hindre vann eller annen væske i å trenge ned i underliggende rom eller konstruksjon.

  Gå til tjenesteside

  Våtromsmembran

  På gulvkonstruksjoner i våtrom som bad, må det legges en membran under gulvflisene for å hindre at vann og damp trenger ned i konstruksjonen.

  Gå til tjenesteside

  Blikkenslager

  Blant Takringens medlemsbedrifter, finner du mange høyt kvalifiserte blikkenslagere. Disse har lang erfaring og vil kunne løse de fleste oppdrag for sine kunder.

  Gå til tjenesteside

  Rustfritt/Syrefast arbeider

  Sveising

  Gjør-det-selv løsninger

Kontakt oss


Send «Blikkenslagermester Ulf Hansen AS» en henvendelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller ta kontakt med en av våre ansatte lenger ned på siden.