Gjesdal Blikk AS


Gjesdal blikk er en tradisjonell blikkenslagerbedrift. Vi leverer alt innen takrenner, beslag, pipehatter og mindre sveiseoppdrag i rustfritt og aluminium. I tillegg har vi også en egen avdeling for boligventilasjon. Vi jobber for privatpersoner, offentlige myndigheter og større lokale entreprenører.

Våre tjenester

Hos oss møter du fagfolk med lang og bred kompetanse. Vi er rundt 15 ansatte innen faggruppene blikkenslager, platearbeider, montør, ingeniør og teknisk tegner. Til sammen gjør de ansatte oss godt rustet til å ta alle typer jobber – fra en enkel takrenne og prosjektering av ventilasjonsanlegg, til større boligprosjekter. Vi driver i stor utstrekning med skreddersøm, så hos oss får du akkurat det du trenger.

Vi i Gjesdal Blikk legger lista høyt når det kommer til kvalitet. Hos oss er du garantert at jobben blir utført fagmessig, og fornøyde kunder danner grunnlaget for vår virksomhet. Vi er opptatte av å yte god service både til store og små kunder, og du kan være sikker på at vi tar jobben på alvor. Mange tilbakemeldinger fra fornøyde kunder viser at vi lykkes med vår filosofi. Vi i Gjesdal Blikk er også stolte over å være eneforhandler for Kaizer takrenner i Rogaland. Dette er unike, skjøtefrie takrenner som leveres på rull. Dette gir et flott utseende og god kvalitet. Se mer på www.kaizer.no

At vi har oppnådd AAA rating er også et kvalitetsstempel vi er stolte av.

  Flate tak

  Flate tak har fall på 0° – 6° og blir oftest tekket med asfalt eller PVC banebelegg. Takringens medlemmer har lang og god erfaring med flate tak.

  Gå til tjenesteside

  Skråtak

  Typisk for skråtak er utvendig avløp med takrenner og nedløpsrør, samt at det finnes mange ulike typer tekkeprodukter på markedet.

  Gå til tjenesteside

  Blikkenslager

  Blant Takringens medlemsbedrifter, finner du mange høyt kvalifiserte blikkenslagere. Disse har lang erfaring og vil kunne løse de fleste oppdrag for sine kunder.

  Gå til tjenesteside

  Varmepumper

  Solavskjerming

  Rekkverk

  Entretak

Kontakt oss


Send «Gjesdal Blikk AS» en henvendelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller ta kontakt med en av våre ansatte lenger ned på siden.