Jensen Blikk AS


Kobber- og blikkenslagermester, Bendich Jensen, startet opp Jensen Blikk AS i år 2000. Han har lang erfaring innen blikkenslagerfaget både på bygg og på skip, og var blant annet med på byggingen av Troll Gass og Troll Olje-plattformene med mantling- og kapslingsoppgaver. Vi holder til i Rissa kommune på Fosen i Sør-Trøndelag.

Våre tjenester

Jensen Blikk AS er i dag et tradisjonelt blikkenslagerfirma som hovedsakelig jobber med tak og fasade. Vi er en F-gass sertifisert bedrift, og monterer også noe ventilasjon i mindre skala, samt varmepumper.

Vi lager og monterer alle typer bygningsbeslag i alle typer metaller. Vårt egne, moderne blikkenslagerverksted har utstyr for de fleste jobber innenfor tak og fasade. I tillegg tar vi også taktekkerjobber, og utfører sveising av asfaltbelegg og PVC-folier/membraner osv.

Radonsikring er et nytt område vi nå satser på etter det nye pålegget i PBL, i tillegg til taktekking. Vi utfører radonsikring og innehar autorisasjon for slike jobber. Våre taktekkere har takskole og er utdannet hos Protan i Drammen.

 • Vi har sentral godkjenning.
 • Godkjent Startbank
 • Godkjent opplæringsbedrift

  Flate tak

  Flate tak har fall på 0° – 6° og blir oftest tekket med asfalt eller PVC banebelegg. Takringens medlemmer har lang og god erfaring med flate tak.

  Gå til tjenesteside

  Skråtak

  Typisk for skråtak er utvendig avløp med takrenner og nedløpsrør, samt at det finnes mange ulike typer tekkeprodukter på markedet.

  Gå til tjenesteside

  Radonsperre

  Radongass er en usynlig og luktfri edelgass som dannes ved nedbrytning av radium, og som finnes i de fleste bergarter. I TEK 10 § 13-5. Radon, 2. ledd, heter det at “bygninger beregnet for varig opphold skal ha radonsperre mot grunnen.”

  Gå til tjenesteside

  Blikkenslager

  Blant Takringens medlemsbedrifter, finner du mange høyt kvalifiserte blikkenslagere. Disse har lang erfaring og vil kunne løse de fleste oppdrag for sine kunder.

  Gå til tjenesteside

Kontakt oss


Send «Jensen Blikk AS» en henvendelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller ta kontakt med en av våre ansatte lenger ned på siden.