JM Føre AS


JM Føre AS arbeider med blikkenslager- og taktekkingsarbeid. Vi tekker både skrå og flate tak, og leverer komplette takløsninger med beslag som er produsert i verkstedet vårt i Narvik.

Våre tjenester

JM føre AS er en videreføring av arbeidet til blikkenslager John Føre som har drevet 40 år innen faget. I 2008 ble aksjeselskapet stiftet og vi flyttet året etter inn i nye lokaler i sentrum av Narvik. Der drev vi i hovedsak blikkenslagerverksted, men det var også starten på arbeidet med å bygge opp kompetanse på flate tak.

I 2015 kjøpte vi nye lokaler på Fagernes i Narvik, med byggevare- og andre håndverker-bedrifter som nærmeste naboer. I dag holder vi til i moderne lokaler med et stort uteområde for både firmabiler og kundebiler.

Tidligere har vi i hovedsak drevet med blikkenslagerarbeid og taktekking av skrå tak, men i løpet av de siste årene har vi hatt en dreining i markedet og vi satser stort på flate tak-systemer.

Vi er i dag en totalleverandør av tak og selskapet har blitt en av hovedaktørene i regionen når det kommer til flate tak.

  Flate tak

  Flate tak har fall på 0° – 6° og blir oftest tekket med asfalt eller PVC banebelegg. Takringens medlemmer har lang og god erfaring med flate tak.

  Gå til tjenesteside

  Skråtak

  Typisk for skråtak er utvendig avløp med takrenner og nedløpsrør, samt at det finnes mange ulike typer tekkeprodukter på markedet.

  Gå til tjenesteside

  Membraner

  En membran er et helt eller delvis ikke-gjennomtrengelig, robust asfalt- eller PVC-belegg. Denne legges i en konstruksjon for å hindre vann eller annen væske i å trenge ned i underliggende rom eller konstruksjon.

  Gå til tjenesteside

  Radonsperre

  Radongass er en usynlig og luktfri edelgass som dannes ved nedbrytning av radium, og som finnes i de fleste bergarter. I TEK 10 § 13-5. Radon, 2. ledd, heter det at “bygninger beregnet for varig opphold skal ha radonsperre mot grunnen.”

  Gå til tjenesteside

  Blikkenslager

  Blant Takringens medlemsbedrifter, finner du mange høyt kvalifiserte blikkenslagere. Disse har lang erfaring og vil kunne løse de fleste oppdrag for sine kunder.

  Gå til tjenesteside

Kontakt oss


Send «JM Føre AS» en henvendelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller ta kontakt med en av våre ansatte lenger ned på siden.