Lister Blikk AS


Vi er et blikkenslagerfirma med lokasjon i Flekkefjord og Vest-Agder, og har i hovedsak arbeidsområde her i Listerregionen og de nærliggende kommunene.

Lister Blikk AS eies og drives av Werner & Erling, som etablerte firmaet i 2011. Werner er daglig leder i firmaet og Erling er faglig leder med størst erfaring på membran-tekking, noe han har drevet med siden begynnelsen av dette årtusen. Han kan enkeltkontaktes på telefon 90 83 82 13.

Vi har begge lang fartstid i bransjen, der Werner startet i blikkenslageryrket på 80-tallet og Erling har holdt det gående siden 90-tallet. I tillegg har vi med oss noen dyktige medarbeidere, både blikkenslagersvenn og mester.

Våre tjenester

lister-blikk

Vi tilbyr følgende tjenester:

  Flate tak

  Flate tak har fall på 0° – 6° og blir oftest tekket med asfalt eller PVC banebelegg. Takringens medlemmer har lang og god erfaring med flate tak.

  Gå til tjenesteside

  Skråtak

  Typisk for skråtak er utvendig avløp med takrenner og nedløpsrør, samt at det finnes mange ulike typer tekkeprodukter på markedet.

  Gå til tjenesteside

  Grønne tak

  I Norge har vi en lang tradisjon med grønne tak i form av torv på skråtak. I de senere årene har grønne og flate tak fått stadig større utbredelse på blant annet bolighus og boligblokker, offentlige bygg og næringsbygg.

  Gå til tjenesteside

  Membraner

  En membran er et helt eller delvis ikke-gjennomtrengelig, robust asfalt- eller PVC-belegg. Denne legges i en konstruksjon for å hindre vann eller annen væske i å trenge ned i underliggende rom eller konstruksjon.

  Gå til tjenesteside

  Radonsperre

  Radongass er en usynlig og luktfri edelgass som dannes ved nedbrytning av radium, og som finnes i de fleste bergarter. I TEK 10 § 13-5. Radon, 2. ledd, heter det at “bygninger beregnet for varig opphold skal ha radonsperre mot grunnen.”

  Gå til tjenesteside

  Blikkenslager

  Blant Takringens medlemsbedrifter, finner du mange høyt kvalifiserte blikkenslagere. Disse har lang erfaring og vil kunne løse de fleste oppdrag for sine kunder.

  Gå til tjenesteside

  Rekkverk

Kontakt oss


Send «Lister Blikk AS» en henvendelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller ta kontakt med en av våre ansatte lenger ned på siden.