RD BLIKK OG VENTILASJON AS


 

RD Blikk og ventilasjon as er et blikkenslagerfrima som holder til på Nardo i Trondheim.

Firmaet ble etablert i 1996, og vi driver i hovedsak med tak- og blikkenslagerarbeid.
Med over 30 års erfaring i bransjen har vi solid kunnskap innen vårt fagfelt. Vi utfører både store og små prosjekter.
Vi har et velutstyrt verksted på Nardo, hvor vi produserer alle typer beslag, takhatter, pipebeslag og vi utformer detaljløsninger til prosjekter.Vi produserer og monterer til både profesjonelle aktører og privatpersoner.

Vi er kobber- og blikkenslagermestre!

Våre tjenester

Vi har:
– Sentral godkjenning
– Er godkjent lærlingbedrift
– Har lærling
– Er miljøfyrtårn
– Er registrert i StartBank

  Flate tak

  Flate tak har fall på 0° – 6° og blir oftest tekket med asfalt eller PVC banebelegg. Takringens medlemmer har lang og god erfaring med flate tak.

  Gå til tjenesteside

  Skråtak

  Typisk for skråtak er utvendig avløp med takrenner og nedløpsrør, samt at det finnes mange ulike typer tekkeprodukter på markedet.

  Gå til tjenesteside

  Grønne tak

  I Norge har vi en lang tradisjon med grønne tak i form av torv på skråtak. I de senere årene har grønne og flate tak fått stadig større utbredelse på blant annet bolighus og boligblokker, offentlige bygg og næringsbygg.

  Gå til tjenesteside

  Membraner

  En membran er et helt eller delvis ikke-gjennomtrengelig, robust asfalt- eller PVC-belegg. Denne legges i en konstruksjon for å hindre vann eller annen væske i å trenge ned i underliggende rom eller konstruksjon.

  Gå til tjenesteside

  Våtromsmembran

  På gulvkonstruksjoner i våtrom som bad, må det legges en membran under gulvflisene for å hindre at vann og damp trenger ned i konstruksjonen.

  Gå til tjenesteside

  Radonsperre

  Radongass er en usynlig og luktfri edelgass som dannes ved nedbrytning av radium, og som finnes i de fleste bergarter. I TEK 10 § 13-5. Radon, 2. ledd, heter det at “bygninger beregnet for varig opphold skal ha radonsperre mot grunnen.”

  Gå til tjenesteside

  Blikkenslager

  Blant Takringens medlemsbedrifter, finner du mange høyt kvalifiserte blikkenslagere. Disse har lang erfaring og vil kunne løse de fleste oppdrag for sine kunder.

  Gå til tjenesteside

Kontakt oss


Send «RD BLIKK OG VENTILASJON AS» en henvendelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller ta kontakt med en av våre ansatte lenger ned på siden.