Team Eriksen AS


Trygve og Harald Eriksen (far og sønn) har hver for seg mange års erfaring innenfor byggebransjen og har drevet som selvstendige hver for seg. Når størrelsen på firmaene ble større og arbeidsmengden økende, ble det besluttet å danne et nytt felles selskap. Dette ble i 1999 til firma «Team Eriksen» som igjen i 2006 ble omgjort til aksjeselskap, det som i dag fortsatt er Team Eriksen AS. Firmaet omsetter i dag for ca. 15 millioner og vårt hovedarbeidsområde er taktekking og legging av forskjellige typer membraner.

Gjennom store og små prosjekter opp gjennom tiden, har vi opparbeidet bred erfaring og kompetanse innenfor blikkenslager- og taktekkerfaget. I dag kan Team Eriksen AS være din totalleverandør innen membran- og taktekking. Kundekretsen vokser seg stadig større, med faste og flere nye kunder, ta gjerne kontakt for å få vite mer om hvordan vi også kan være din leverandør.

Team Eriksen AS har i dag 7 faste ansatte, med hovedsakelig arbeidsområde i Nordland, Troms og Finnmark. Men vi er selvfølgelig lette og overtale utenfor vårt primærområde, så ta gjerne kontakt selv om jobben skal utføres også andre steder.

Våre tjenester

  Flate tak

  Flate tak har fall på 0° – 6° og blir oftest tekket med asfalt eller PVC banebelegg. Takringens medlemmer har lang og god erfaring med flate tak.

  Gå til tjenesteside

  Skråtak

  Typisk for skråtak er utvendig avløp med takrenner og nedløpsrør, samt at det finnes mange ulike typer tekkeprodukter på markedet.

  Gå til tjenesteside

  Grønne tak

  I Norge har vi en lang tradisjon med grønne tak i form av torv på skråtak. I de senere årene har grønne og flate tak fått stadig større utbredelse på blant annet bolighus og boligblokker, offentlige bygg og næringsbygg.

  Gå til tjenesteside

  Membraner

  En membran er et helt eller delvis ikke-gjennomtrengelig, robust asfalt- eller PVC-belegg. Denne legges i en konstruksjon for å hindre vann eller annen væske i å trenge ned i underliggende rom eller konstruksjon.

  Gå til tjenesteside

  Våtromsmembran

  På gulvkonstruksjoner i våtrom som bad, må det legges en membran under gulvflisene for å hindre at vann og damp trenger ned i konstruksjonen.

  Gå til tjenesteside

  Radonsperre

  Radongass er en usynlig og luktfri edelgass som dannes ved nedbrytning av radium, og som finnes i de fleste bergarter. I TEK 10 § 13-5. Radon, 2. ledd, heter det at “bygninger beregnet for varig opphold skal ha radonsperre mot grunnen.”

  Gå til tjenesteside

  Blikkenslager

  Blant Takringens medlemsbedrifter, finner du mange høyt kvalifiserte blikkenslagere. Disse har lang erfaring og vil kunne løse de fleste oppdrag for sine kunder.

  Gå til tjenesteside

Kontakt oss


Send «Team Eriksen AS» en henvendelse

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller ta kontakt med en av våre ansatte lenger ned på siden.