Varige tak og membraner AS


Vi utfører taktekking av flate og skrå tak, der vi legger pvc-folie, asfalt takbelegg/takpapp og kompakt-tak (takisolasjon). I tillegg leverer vi diverse blikkenslagertjenester i forbindelse med taktekking ved bruk av radonmembran, terrassemembran, støpemembran og andre typer membraner.

Våre tjenester

En spesialist på tak og membranfolier

Varige tak og membraner AS er et taktekkingsfirma som har spesialisert seg på sveising av alle typer takfolier og membraner. Vi bruker både varmluftsveising og propansveising på en sikker og trygg måte.

Firmaet er ledet av Marius Mortensen, som av mange i byggebransjen i Agder er kjent for å levere et gjennomført, solid og sikkert produkt. Vi har 12 års erfaring, og fagbrev i Tak- og Membranleggerfaget.

Bedriften vår har hovedsete i Arendal, men leverer taktjenester i hele Agder-fylket. Vi bestreber oss på å leve opp til navnet, og gjør vårt aller beste for at ditt tak og dine membraner forblir varige i lang tid fremover. Din membranspesialist på Sørlandet skal alltid levere topp kvalitet med de beste produkter.

“Varige tak, et trygt og sikkert valg!”

  Flate tak

  Flate tak har fall på 0° – 6° og blir oftest tekket med asfalt eller PVC banebelegg. Takringens medlemmer har lang og god erfaring med flate tak.

  Gå til tjenesteside

  Skråtak

  Typisk for skråtak er utvendig avløp med takrenner og nedløpsrør, samt at det finnes mange ulike typer tekkeprodukter på markedet.

  Gå til tjenesteside

  Grønne tak

  I Norge har vi en lang tradisjon med grønne tak i form av torv på skråtak. I de senere årene har grønne og flate tak fått stadig større utbredelse på blant annet bolighus og boligblokker, offentlige bygg og næringsbygg.

  Gå til tjenesteside

  Membraner

  En membran er et helt eller delvis ikke-gjennomtrengelig, robust asfalt- eller PVC-belegg. Denne legges i en konstruksjon for å hindre vann eller annen væske i å trenge ned i underliggende rom eller konstruksjon.

  Gå til tjenesteside

  Våtromsmembran

  På gulvkonstruksjoner i våtrom som bad, må det legges en membran under gulvflisene for å hindre at vann og damp trenger ned i konstruksjonen.

  Gå til tjenesteside

  Radonsperre

  Radongass er en usynlig og luktfri edelgass som dannes ved nedbrytning av radium, og som finnes i de fleste bergarter. I TEK 10 § 13-5. Radon, 2. ledd, heter det at “bygninger beregnet for varig opphold skal ha radonsperre mot grunnen.”

  Gå til tjenesteside

  Blikkenslager

  Blant Takringens medlemsbedrifter, finner du mange høyt kvalifiserte blikkenslagere. Disse har lang erfaring og vil kunne løse de fleste oppdrag for sine kunder.

  Gå til tjenesteside

  Reparasjon/lapping av telt haller

Kontakt oss


Våre ansatte

Våre ansatte

Marius Mortensen

post@varigetak.no 99 46 83 43