Nordland Tak AS. Mosjøen

Vi har tre kontorer i Nordland; Mosjøen, Mo i Rana og Bodø. Totalt har vi 38 faste ansatte og leier inn fagarbeidere etter behov. Vi utfører alt av tak- og blikkenslagerarbeider – enten det er private oppdrag eller større entrepriser.

Nordland Tak i Mosjøen har lang erfaring og solid kompetanse på tekking av tak. Flesteparten av våre jobber er på flate, kompakte tak som tekkes med asfalt- eller pvc-takbelegg. Vår målsetting er at vi i størst mulig grad skal benytte norske produsenter av disse beleggene. Tilleggsisolering i forbindelse med omtekking er lønnsomt, og vi beregner gjerne sparte kostnader til oppvarming. Vi legger også alle typer skråtak, hvor vi benytter stål, aluminium og stein til tekkingen.

Vi har sentral-godkjenning og kunnskap om tak. Ved hjelp av moderne dataverktøy sikrer vi at produkter og løsninger som blir valgt er i henhold til gjeldende krav og standarder. Kombinert med vår ekspertise, sikrer dette at du som kunde får utført jobben på en trygg og korrekt måte, tilpasset det norske klimaet.

 • Flate tak
 • Skråtak
 • Grønne tak
 • Membraner
 • Våtromsmembran
 • Radonsperre
 • Blikkenslager

Adresse:

Daneljordet 9

Telefon:

40 09 67 00

Mail:

post@nordland-tak.no

Åpningstider:

07:00 - 15:00

Ansatt i Nordland Tak AS bil

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt neste prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut kontaktskjemaet på høyre side, eller ta kontakt med en av våre ansatte lenger ned på siden.

Vi ser frem til å høre fra deg!

  Våre ansatte

  Daniel Lind

  Daglig Leder

  daniel@nordland-tak.no 415 56 932

  Johan Lind

  Kalkulatør

  johan@nordland-tak.no 924 58 017

  André Remi Jakobsen

  Prosjektkoordinator/DAK-operatør / IT-ansvarlig

  andre@nordland-tak.no 900 14 703

  Rune Lian

  Serviceleder Mosjøen

  rune@nordland-tak.no 951 09 668

  Ståle Valan

  Selger/Kalukatør

  valan@nordland-tak.no 970 66 640

  Erlend Fossberg

  Formann Blikkenslagerverksted

  erlend@nordland-tak.no 991 64 568

  Helgelandsbasen

  Helgelandsbase AS som er lokalisert på Horvnes rett utenfor Sandnessjøen sentrum, er et av Nordland Tak AS sine referanseprosjekter.

  Øvre Forsland kraftverk

  Øvre Forsland kraftverk er blitt omtalt som både Norges og verdens vakreste vannkraftanlegg. Anlegget ligger i Forslandsdalen i Leirfjord kommune, og sto ferdig sommeren 2015.