Nordland Tak AS. Mosjøen

Vi har tre kontorer i Nordland; Mosjøen, Mo i Rana og Bodø. Totalt har vi 38 fast ansatte og leier inn fagarbeidere etter behov. Vi utfører alt av tak- og blikkerslagerarbeider – enten det er private oppdrag eller større entrepriser.

Nordland Tak i Mosjøen har lang erfaring og solid kompetanse på tekking av tak. Mesteparten av våre jobber er på flate kompakte tak, som tekkes med asfalt- eller pvc-takbelegg. Vår målsetting er at vi i størst mulig grad skal benytte norske produsenter av disse beleggene. Tilleggsisolering i forbindelse med omtekking er lønnsomt. Vi beregner gjerne sparte kostnader til oppvarming. Vi legger også alle typer skråtak, hvor vi benytter stål, aluminium og stein til tekkingen.

Vi har sentral-godkjenning og kunnskap om tak. Ved hjelp av moderne dataverktøy sikrer vi at produkter og løsninger som blir valgt er i henhold til gjeldende krav og standarder. Kombinert med vår ekspertise, sikrer dette at du som kunde får utført jobben på en trygg og korrekt måte, tilpasset det norske klimaet.

  • Flate tak
  • Skråtak
  • Grønne tak
  • Membraner
  • Våtromsmembran
  • Radonsperre
  • Blikkenslager

Adresse:

Daneljordet 10

Telefon:

40 09 67 00

Mail:

post@nordland-tak.no

Åpningstider:

07:00 - 15:00

Har du spørsmål om våre tjenester eller ønsker å planlegge ditt prosjekt? Ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Våre ansatte

Ståle Valan

Daglig Leder

valan@nordland-tak.no 970 66 640

Johan Lind

Kalkulatør

johan@nordland-tak.no 924 58 017

Liv-Irene Eikeset

Kontorleder

liv@nordland-tak.no 08255

André Remi Jakobsen

DAK-operatør / IT-ansvarlig

andre@nordland-tak.no 900 14 703

Rune Lian

Prosjektleder Tekking/Blikk

rune@nordland-tak.no 951 09 668

Helgelandsbasen

Helgelandsbase AS er lokalisert på Horvnes rett utenfor Sandnessjøen sentrum. Dette er et av Nordland Tak AS sine referanseprosjekter.

Øvre Forsland kraftverk

Øvre Forsland kraftverk er blitt omtalt som både Norges og verdens vakreste vannkraftanlegg. Det ligger i Forslandsdalen i Leirfjord kommune, og Anlegget sto ferdig sommeren 2015.