Endelig tilbake på Norges Takmesse

I helgen 24.-26. mai var Norges Takmesse endelig tilbake etter to års pause. Gleden over å møte våre profesjonelle kollegaer […]

I helgen 24.-26. mai var Norges Takmesse endelig tilbake etter to års pause. Gleden over å møte våre profesjonelle kollegaer fra takbransjen under årets messe var stor.

– Vi har storkost oss på Norges Takmesse og NM i taktekking i Trondheim i helgen. På stand møtte vi både gamle kjente og nye ansikter i bransjen, vi har lært mye og vi har hatt en utrolig hyggelig helg sammen med folkene i bransjen vi er så heldige å være del av, sier Vidar Hoseth, daglig leder i Takringen.

Takringens ansatte på Norges Takmesse.
Takringens representanter på Norges Takmesse 2024.

Takmessa har hatt et spennende program, med rom for læring og oppdatering på hva som rører seg i bransjen vår. Blant høydepunktene var faglig påfyll, konkurranser, mange gode stands og sosialt samvær.

– Vi takker Norges Takmesse for et solid og spennende program. Vi står igjen med inntrykk av en bransje som er i positiv utvikling, som er fremtidsrettet og som står på for å gjøre en profesjonell jobb hver eneste dag!

Årets Medlem og Årets Leverandør

Åge Sten Nilsen ledet Takringens arrangement under messa, hvor vi hedret våre gode kollegaer og medlemmer i Takringen. Fjorårets vinner Skårhaug Taktekk har hatt vandrepokalen til Takringen det siste året, og under vår høytidelige prisutdeling ble pokalen overlevert til Rogaland Tak, som med brask og bram ble kåret til Årets Medlem 2023.

Rogaland Tak har gått foran som en flott ambassadør for Takringen, og ble hedret for dette på scenen.

Årets medlem i Takringen 2023
Årets Medlem i Takringen ble Rogaland Tak. Vi gratulerer!

I tillegg hadde våre medlemmer stemt fram Årets Leverandør 2023, som ble Isola AS. Vi gratulerer så masse til alle vinnere!

Isola mottar prisen for årets leverandør under Norges Takmesse 2024
Isola mottok prisen for Årets Leverandør 2023, stemt frem av Takringens medlemmer.

Vant NM i taktekking

Det var Fløysand Tak som tok storeslem under NM i taktekking. Alex Rosén stod for prisutdelingen under banketten på lørdag, som ble en storstilt festmiddag med mange gode innslag og prisdryss fra scenen.

Fløysand Tak vant NM i taktekking 2024
Gratulerer til Fløysand Tak for en solid førsteplass i norgesmesterskapet i taktekking!

Rett bak Fløysand Tak kom Lillehammer Tak på en solid andreplass. Takringen gratulerer så masse, og er stolte over våre dyktige medlemmer og innsatsen de viste under norgesmesterskapet.

Lillehammer Tak under NM i taktekking 2024
Lillehammer Tak i aksjon under NM i Taktekking.
Lillehammer Tak mottar pris for andreplass i NM i taktekking 2024
Lillehammer Tak mottar pris for andreplass i NM i taktekking 2024.

Vi takker for et hyggelig gjensyn med samarbeidspartnere og kollegaer på Norges Takmesse, og ser fram til å treffes igjen neste år!